Yapımı Devam Eden Yeni Devlet Hastanesine Ziyaret

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İl sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, yardımcısı hemşerimizi Ahmet Özyalçın ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ile birlikte yapımı devam etmekte olan yeni devlet hastanesine ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Yapım çalışmalarının %80 oranında tamamlandığını belirten İl Sağlık Müdürü Benli “İnşallah en kısa sürede çalışmalar tamamlanarak Develimiz hak ettiği yeni devlet hastanesine kavuşacaktır. Bu hususta bizlerle sürekli istişare halinde olan ve yakından ilgilenen Cabbar Başkanımıza ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan'a çok teşekkür ederim” dedi. Develi’nin hasretle beklediği yeni devlet hastanesinin en kısa sürede bitmesi için takipçisi olmaya devam edeceğini belirten Cabbar Başkan “Çalışmalarla yakından ilgilenen il sağlık müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede çalışmaların tamamlanmasıyla Develimiz ziyadesiyle hak ettiği devlet hastanesine kavuşmuş olacaktır” açıklamalarında bulundu.

3 Aralık 2019 - 126 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr