Teşekkürler Develi
31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından 19.005 oy alarak yeniden belediye başkanlığına seçilen Mehmet Cabbar teşekkür mesajı yayınladı.
Belediyeciliğin gönül işi olduğunu, Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu vurgulayarak yola çıktıklarını belirten Cabbar Başkan “Cenab-ı Allah'a şükürler olsun 31 Martta yapılan mahalli idareler seçim sonuçlarına göre Develi ilçemizde Cumhur ittifakı adayı olarak öncelikle; Memduh başkanımıza, belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarının değerli başkan ve yönetim kurullarından sandık kurulu üyelerine, İl başkanlığı ve yönetimine kadar tüm teşkilat mensuplarına, Secim süresince görev yapan güvenlik güçlerimize, ilçe seçim kurulu üyelerimize, basın mensubu arkadaşlarımıza ve oyları ile bizleri destekleyen partili partisiz tüm hemşehrilerime göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra ilçemize daha güzel hizmetler yapmak için tüm arkadaşlarımla beraber gece gündüz demeden çalışarak sizlerin teveccühlerinize layık olmaya çalışacağım inşallah. Kendimi sadece Develi’de yaşayan değil ülkemizin dört bir yanındaki hemşerilerimin hizmetkarı olarak addediyorum. Kendilerine hizmet etmekten onur duyduğum hemşehrilerime yeniden hizmet etme fırsatı veren Rabbime sonsuz hamd ediyor, bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

2 Nisan 2019 - 786 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr