Haberler

Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu Öğrencilerinin Tiyatro Gösterimi Büyük Beğeni Topladı

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu öğrencilerine açılan tiyatro kursunun yılsonu gösterimi büyük beğeni topladı.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, Emniyet Müdürü Mehmet Özgür Özgündüz, İlçe Jandarma Komutanı Özcan Cengiz ve Develililerin katıldığı tiyatro Mustafa Aksu Kültür Merkezinde sergilendi. Faruk Erdem yönetmenliğinde 18 Mart Çanakkale Zaferi, Atatürk’ün İzinde, Gelecek Ölüyor, Yenmekteyiz!, Köyün Delisi, Kız İsteme ve Öğrenciler Çıldırdı oyunlarını başarıyla sergileyen 12 yaş altı 20 öğrencinin emekleri Develililer tarafından büyük takdir topladı. Sanatsal etkinliklerin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Cabbar Başkan “Böylesine başarılı tiyatro gösterimini bizlere yaşatan tüm yavrularımızı ve hocamız Faruk Erdem’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Aylarca büyük emek harcayarak amatörce ancak profesyonel tiyatrocular gibi gösterilerini sergilediklerini belirten Kaymakam Duru “Alkışlarımız ve tebriklerimiz Develimizin marifetli çocukları ve onlara eğitmenlik yapan Faruk Erdem öğretmen için” dedi.

17 Nisan 2019 - 699 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr