Öksüt Madencilik'ten Yeşil Everek Projesine Destek

Öksüt Madencilik ve Orman İl Müdürlüğü daha yeşil Develi için Develi Aksu Mevkiinde ağaç dikme etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, İlçe Jandarma Komutanı Özcan Zengin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Özgür Özgündüz, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ve Öksüt Madencilik Genel Müdürü Alper Sezener katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Develi Belediyesinin Yeşil Everek projesinden bahseden Cabbar Başkan “Çevreye karşı farkındalık oluşturmak ve Develimizi güzelleştirmek adına böylesi anlamlı bir etkinlik düzenlediği için Öksüt Madencilik yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan protokol konuşmalarının ardından fidanlar protokol ve davetliler fidanları toprakla buluşturdu.

18 Nisan 2019 - 615 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr