Milletvekili Tamer: "Yazın Açılacak Hastanede İlk Ameliyatı Ben Yapacağım"

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer Develi’ye yaptığı ziyaretlerinde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yönetimiyle birlikte yapımı devam etmekte olan yeni devlet hastanesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Develi’nin yeni devlet hastanesine acil olarak ihtiyacı olduğunu belirten Cabbar Başkan “Ankara’ya yaptığımız ziyaretlerimizde de sizlere teferruatlıca arz ettiğimiz yeni devlet hastanesinin bir an önce yapılması sadece Develimiz için değil, Develimizin komşu ilçeleri için de büyük önem arz etmektedir. İnşallah sizlerin de desteği ve takibiyle bir an önce yeni devlet hastanemizin ilçemizde hizmete başlamasını temenni ediyoruz” dedi. Yeni yapılacak devlet hastanesinin takipçisi olduğunu ve çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Tamer “Develi böylesi bir hastaneyi ziyadesiyle hak eden bir ilçemiz. Develililer olarak sizlerin bu hastaneyi ne kadar istediğinizi de biliyorum. İnşallah yazın hastanemizin açılışını hep beraber gerçekleştireceğiz ve yeni hastanemizdeki ilk ameliyatı da bizzat ben yapacağım” müjdesini verdi.

10 Ocak 2020 - 54 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr