Meteoroloji Alanına Yapılacak Park Öncesi İstişare

İlçemiz ofis altında bulunan ve meteoroloji bilge müdürlüğüne ait olan alanın Develi Belediyesi’ne kazandırılması için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü Fatih Dindar’la makamında istişarelerde bulundu.

Alanın Develi Belediyesine kazandırılmasında sadece prosedürlerin kaldığını belirten Cabbar Başkan “Seçim öncesi halkımıza söz verdiğimiz projelerden olan 8.250 m2’lik meteoroloji alanına yapılacak park için büyük bir adım atmış bulunuyoruz. Alanın belediyemize tevdiinin en kısa sürede tamamlanmasının ardından inşallah bizler de hemen çalışmalarımıza başlayarak mahallemize verdiğimiz park sözümüzü en kısa sürede bitireceğiz. Alanın bize verilmesinde emeği geçen bölge müdürümüz Fatih Dağlı Bey’e bu ve diğer projelerimizde bizlere destek olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Mustafa Aksu Bey’e çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

15 Kasım 2019 - 80 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr