Kongre Sonrası Akademisyenlere Develi Gezisi

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 37. Uluslararası Aşık Seyrani Festivali ile birleştirilen Uluslararası Develi-Aşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresinin ardından kongreye katılarak destek veren akademisyenlere Develi’yi tanıtmak için Develi Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından gezi düzenlendi.

Fatih Camiinden başlayan gezide akademisyenlere sırasıyla, Sivasi Hatun Cami, Hıdırellez Tepesi, Çanakkale Şehitleri Anıt Parkı, Dev Ali Türbesi, Soysallı Büyüleğen Mevki, Sultasn Sazlığı ve Ovaçiftlik gezdirildi. Develi’nin kültürel değerlerine hem görerek hem de dinleyerek şahitlik eden akademisyenler kongre sonrasında böylesi bir gezi tertip ettiği için Develi Belediye Başkanı ve belediye personellerine teşekkürlerini ilettiler. Gezi sonrası akademisyenlere Belediye hizmet binası önünden veda edilerek Develi’den uğurlandı.

12 Ekim 2019 - 105 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr