Kasım Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Develi muhtarları, İbrahim-Keziban Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Binası konferans salonunda Develi Kaymakamı Murat Duru’nun riyasetinde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi’deki diğer kurum amirleriyle bir araya gelerek muhtarların mahalleleri hakkındaki taleplerini ileterek istişarelerde bulundu.

Mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgiler ve kış hazırlıkları hakkında bilgiler veren Cabbar Başkan daha sonra muhtarların taleplerini dinleyerek sorularını tek tek cevaplandırdı. Muhtarların diğer resmi kurumlara olan taleplerinin gündeme getirilip çözümler üretildiği toplantı sonunda Kaymakam Duru ve Cabbar Başkan katılımlarından dolayı kurum amirlerine ve muhtarlara teşekkürlerini iletti.

15 Kasım 2019 - 68 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr