Evde Kalan Yaşlılara Develi Belediyesinden Yemek Desteği

Korona virüsüyle mücadele kapsamında 21 Mart tarihi itibariyle sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü hemşerilerimizin mağduriyetlerini gidermek için Develi Belediyesi ekipleri çalışmalarını hassasiyetle devam ettiriyor. Yaşlı kimselerin evde kalmaları için ihtiyaçlarını gideren belediye ekipleri ayrıca yemek yapacak kadar sağlık durumu kötü olan yaşlılara da hazırlattığı yiyeceklerle destek oluyor. Bu salgından en çok zararı yaşlı kimselerin gördüğünü hatırlatan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Yaşlılarımız bizim tarihimizdir. Bu süreçten zarar görmemeleri için Develi Belediyesi olarak seferber olmuş durumdayız. Lütfen yaşlılarımızda hem kendileri hem de diğer hemşerilerimizin sağlığı için evlerinden çıkmasınlar. Bizler onların ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Onlar da bu hususta bizlere ve devletimizin diğer kurumlarına zorluk çıkarmasın evlerinde sağlık ve huzur içerisinde vakit geçirsinler" dedi”

24 Mart 2020 - 116 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr