Haberler

Develispor 1. Aşık Seyrani Gelişim Ve Oryantasyon Yaz Kampı Futbol Turnuvası Tamamlandı

Develispor 1. Âşık Seyrani Gelişim Ve Oryantasyon Yaz Kampı Futbol Turnuvası Tamamlandı

Develi Belediyesi tarafından desteklenen Develispor 1. Aşık Seyrani gelişim ve oryantasyon yaz kampı futbol turnuvası 03 – 04 Ağustos tarihlerinde develi ilçe stadyumunda turnuva düzenlendi. Turnuvaya Türkiye’nin 9 ilinden 11 takım katıldı. Turnuvanın final karşılaşmasında Konya Kasırga, Aksaray Belediyespor'u 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın final karşılaşmasına Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, Develispor Kulüp Başkanı Ali Kabak, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yunus Özer, İyi Parti İlçe Başkanı Emirali Özçakır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Künyeli, Öksüt Madencilik Yöneticileri, Sivil toplum kuruluşunun yöneticileri ve veliler final maçını tribünden birlikte izledi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği maç sonunda, Konya Kasırga şampiyonluk kupasını Develi Kaymakamı Murat Duru’nun elinden aldı.

Aşık Seyrani adına düzenlenen turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden Murat Duru “ Aşık Seyrani'nin tanınması için düzenlenen bu güzel turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sene daha da kapsamlı büyük organizasyon yaparak Aşık Seyrani tanınması için güzel çalışmalara imza atacağız. İlçemizin dışından katılan çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Aşık Seyrani’nin kültür, sanat ve spor gibi tüm branşta tanınmasının bizler için çok önemli olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Ülkemizin toplam 9 ilinden 11 takım katıldı İlçemizde spora verdiğimiz destekler ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Develi’nin en büyük manevi değeri Aşık Seyrani’nin tanınması için çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Kayseri’de Sporun başkentinin Develi olduğunu belirten Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici “ Aşık Seyrani adına düzenlenen Turnuvaya katılım gösteren sporcularımıza velilerimize, hocalarımıza teşekkür ediyorum Sporun başkenti olan Develi’de iyi bir ev sahipliği örneği gösteren Develi halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva sonrasında düzenlenen kupa töreninde dereceye giren takımlara Türk Bayrağı motifli halı, Develi Belediyesi tarafından takımlara Aşık Seyrani albümü, Şiir Kitabı, Develi tanıtım kitapçığı takdim edildi. Tören sonrasında toplu hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

4 Ağustos 2019 - 118 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr