Develi'de Ramazan-I Şerif Tüm Güzelliğiyle İdrak Ediliyor

İlçemizde oruçla geçen gündüzleri, iftarı, teravihi ve sahurlarıyla idrak edilen Ramazan-ı Şerif, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ramazan etkinlikleri ile de hemşerilerimiz hoş bir ramazan akşamı geçirdi.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, mehter takımının marşlarıyla coşan hemşerilerimiz, sonrasında çocuklarla eğlenceli oyunlar da oynayan Hacivat-Karagöz gösterisiyle devam etti. Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Müziği korosunun birbirinden güzel ilahi ve türkülerinin seslendirilmesiyle program sona erdi. Program sonrasında Develililer programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Cabbar Başkana teşekkürlerini iletirken programın sonunda Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü de ekip adına koro şefine Türk Bayrağı hediye etti.

19 Mayıs 2019 - 606 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr