Develi'de Kurban Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni Cumhuriyet Meydanında Yapıldı

Develi’de Kurban Bayramı resmi bayramlaşma Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediye Başkanlığı işbirliği ile organize edilen program İlçe Protokolünün yanı sıra Meclis üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe STK Temsilcileri, Daire Müdürleri, Belediye Müdürleri ve Develi Halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın konuşmasıyla başladı. Başkan Cabbar konuşmasında “Mübarek Kurban Bayramına kavuşmamız ve bayramın sükûnet ve huzurlu bir ortamda geçmesinden dolayı Rabbime hamd ediyorum. Yerli ve yabancı düşmanlarımızın görmek istemediği bu tablonun, bu kardeşliğimizin yurdumuzun diğer yerlerinde de tesis edilmesi niyazında bulunuyor, bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi. Develi Kaymakamı Murat Duru ise “Develimizin her kesiminden insanını burada görmek ve bayramlaşmak çok güzel. Huzur kenti olan Develimizde siz kardeşlerimle huzurlu bir şekilde bayramımı yaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu gösterdiğimiz kardeşlik yurdumuzun diğer yerlerine de örnek olur da huzur ve refah içerisinde yaşayabiliriz” mesajını verdi.

Programın ikinci kısmında ise protokol üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Develi Devlet Hastanesini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

12 Ağustos 2019 - 100 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr