Develi Mursi İçin Saf Tuttu

Darbeci Sisi yönetimi tarafından yargılandığı Mahkeme salonunda şehid olan Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Türkiye genelindeki gıyabi cenaze namazı çağrısına Develi’de katıldı.

Merkez Çarşı Camiinde öğle namazını kılan cemaat daha sonra Cumhuriyet Meydanında Şehit Muhammed Mursi için saf tuttu. Temmuz 2013'te dönemin Savunma Bakanı ve şimdiki Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi tarafından yapılan darbeyle görevinden uzaklaştırılan ve ardından tutuklanarak cezaevine atılan Eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, dün mahkeme salonunda şehit olmuştu.

<iframe width="720" height="410" src="https://www.youtube.com/embed/WYUQAk36rbc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

18 Haziran 2019 - 59 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr