Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 12. Mezunlarını Verdi

Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 12. mezunlarını vermenin sevinç ve gururunu öğretmen, öğrenci ve öğrenci yakınlarıyla doyasıya yaşadı.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkan Vekili Hakan İsmet Medeni, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Özgür Özgündüz, İlçe Jandarma Komutanı Özcan Zengin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak’ında katıldığı mezuniyet programında Bilgisayar Teknolojileri, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri, Yönetim ve Organizasyon ve Büro Hizmetleri ve Sekreterlik programlarından mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri takdim edildi. Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Delice öğrencileri ve ailelerini tebrik eden ve öğrencilerin hayatlarının bundan sonraki kısmında başarılar diledi. Delice ayrıca kampüs içerisindeki çevre düzenleme çalışmalarından ve katkılarından dolayı da Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletti. Kayseri Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun “Biz üniversite hocaları olarak tabi ki mesleki, teknik bilgiler de veriyoruz ama bundan önce verdiğimiz en önemli şey, iyi bir insan olmaları, iyi bir vatandaş olmaları yönündeki bilgilerdir. Öğrencilerimizin sahip oldukları nimetlerin kıymetini çok iyi bilmeleri gerekiyor ”dedi. Programda Başkan Vekili Medeni de kısa bir selamlama konuşması yaptı. “Sizlerin bu mutlu güne kavuşmanıza vesile olan başta aileleriniz olmak üzere hocalarınızı ve sizleri tebrik ediyor, hayatlarınızın bundan sonraki bölümünde başarılar ve mutluluklar diliyorum” diyen Başkan Vekili Medeni, mezun olan öğrencilere haktan ve adaletten yana bir hayat sürmeleri tavsiyesinde bulundu. Mezuniyet programının son konuşmasını ise Kaymakam Duru yaptı. Öğrenmenin hayat boyu devam etmesi gereken bir aktivite olduğunu belirten Kaymakam Duru “Aldığınız eğitim ve birikimle Türk Milletine hayırlı hizmetler üretmenizi diliyorum” temennisinde bulundu.

Mezuniyet töreninde daha sonra dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler takdim edildikten sonra, bölümler sırasıyla sahneye çağrılarak öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tören sonrasında misafirlere mezuniyet pilavı ikram edildi.

19 Haziran 2019 - 65 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr