Develi Gross 7. Şubesini Bahçelievler Mahallesinde Açtı

İlçemizin en büyük yerel market zinciri olan Develi Gross 7. Şubesini Bahçelievler Mahallesi, Şehit Üsteğmen Caddesi üzerinde açtı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ve çok sayıda Develililerin katılımıyla yapılan açılışta kısa bir selamlama konuşması yapan Develi Gross Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kolsuz “Sizlerin tercih ve destekleriyle 7. Şubesini açtığımız Develi Grossumuzun Develimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Develi’ye açılan her iş yerini istihdama katkı sağladığı için çok önemsediğini belirten Cabbar Başkan “7. Şubeyi açmak gibi büyük bir başarı gösteren Salahattin ağabeyimizi tebrik ediyor. Develi Gross’un 7. Şubesinin mahallemize ve Develimize hayırlı olmasını diliyorum. Develimizin tabiriyle “satı pazarı olmasını diliyorum” dedi. İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak’ın açılış duasının yapmasının ardından kurdela kesilerek Develi Gross’un 7. Şubesi açıldı. Açılışa özel indirimlerin olduğu markete mahalle sakinlerinin de katılımı yoğun oldu.

26 Ekim 2019 - 128 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr