Develi Adem Babasını Hakka Uğurladı

Develi’nin “Adem Baba” diye hitap ettiği, AK Parti kurucularından ve Ankara Eski Milletvekili hemşerimiz Salih Kapusuz’un ağabeyi Adem Kapusuz Hakka uğurlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve çok sayıda Develili cenaze namazına katılarak merhuma son görevlerini yerine getirdiler. Merkez Çarşı Camiinde kılınan merhumun cenazesi daha sonra Şehir Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi. Zamanının büyük bir kısmını camilerde ibadetle geçiren ve Develililerin çok sevdiği Âdem Kapusuz’un vefatından derin üzüntü duyduğunu belirten Başkan Cabbar “Develimizin güllerinden olan Adem Babamıza Allah’tan rahmet, kederli Kapusuz ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

30 Ocak 2020 - 257 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr