Cabbar Başkan'dan Mümin Dulun Kursan Kursu Açılışına Davet

Hayırsever hemşerimiz Mümin Dulun’un Fenese Yukarı Mahallesi Celal Baba Sokakta yaptırdığı 4-6 yaş Kuran Kursu’nun açılış yarın saat 15:00’da yapılacak.

İnsan ölür kalır eseri düsturuyla Kuran öğretimine destek verecek bir binanın Develi’ye kazandırılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “İki cihan serveri Peygamberimiz Muhammed Mustafa (sav)’ın “Sizlerin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretenlerinizdir” hadisinden ilham alıp böylesi güzel bir bina yaparak yavrularımızın yüce kitabımızı öğrenmelerine imkan sağlayacak olan hemşerimiz Mümin Dulun’u bu hayrından dolayı tebrik ediyorum. Rabbim hayrını kabul etsin. Bizim hem bu dünyada hem de ahirette yolumuzu aydınlatacak olan yüce kitabımız Kur’an uğruna yapılmış bu güzel binamızın açılışına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

30 Ekim 2019 - 63 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr