Cabbar Başkandan Kayak Sporcularına Ziyaret

Kar yağışlarının beklenen seviyeye gelmesiyle birlikte Develi Belediyesi Kayak Kulübü Sporcuları sportif etkinliklerine başladı. Sporcuları Hisarcık Kapıda ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Kış mevsiminde yavrularımızın kayak sporuyla meşgul olmaları için her türlü desteği veriyoruz. İnşallah yarıyıl tatili boyunca da hem sporcularımızı hem de kayak öğrenmek isteyen yavrularımızı her sene olduğu gibi bu senede Erciyes’e getireceğiz. Kış turizminin ve kış sporlarının ülkemizdeki en önemli yeri olan Erciyes’imizi yavrularımızın geleceği için en iyi şekilde değerlendirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu vesileyle yavrularımızı bu spora teşvik eden velilerimize ve antrenörümüz Ahmet Aras’a teşekkür ediyorum” dedi. Develi Belediyesi Kayak Kulübü Sporcuları ve antrenörleri Ahmet Aras da kendilerine imkan sağladığı için Cabbar Başkana teşekkürlerini ilettiler.

4 Ocak 2020 - 43 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr