Cabbar Başkandan İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Bilim Fuarına Ziyaret

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ile birlikte İMKB Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarını ziyaret etti. Öncelikler öğrenciler tarafından büyük bir ustalıkla sahnelenen tiyatro gösterisini izleyen Cabbar Başkan daha sonra öğrencilerin proje hazırladığı stantları gezerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerin bilgi birikimleri ve emekleriyle ortaya koydukları çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Cabbar Başkan “Yavrularımızın gelişimlerine olumlu katkı sağladığına inandığım bilim fuarı etkinliklerinde bütün okullarımızda olduğu gibi bu okulumuzda da yavrularımız öğretmenlerinin de destekleriyle bilgi dağarcıklarını ve maharetlerini kullanarak güzel projelere imza atmışlar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

28 Kasım 2019 - 132 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr