Cabbar Başkandan Birim Müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, birim müdürleriyle toplantı salonunda bir araya gelerek korona virüs salgınına karşı belediyenin uygulayacağı hizmetler hakkında istişarelerde bulundu.

Dezenfekte çalışmaları başta olmak üzere, sokağa çıkma yasağı getirilen 60 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan Develililere yardımcı olma, fiyat denetimleri ve bu kapsamda Develi Belediyesinin üzerine düşebilecek sorumluluklar hakkında bilgilendirmede bulunana Cabbar Başkan “Develi Belediyesi olarak devletimizin aldığı kararların ilçemizde uygulanması ve hemşerilerimizin de mağduriyetlerini giderebilmek adına görevli ekiplerimiz her daim teyakkuzda olacaklar. Bu süreçte hemşerilerimize düşen en büyük görev de evlerinde kalmalarıdır. Süreci hayırlı bir şekilde atlatabilmek için sağlık bakanlığımızın çağrılarına kulak verip harfiyen uymaya özen göstermelerini önemle hemşerilerimden rica ediyorum” açıklamalarında bulundu.

23 Mart 2020 - 53 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr