Cabbar Başkan Yeni Haftaya Kademe Binasındaki Ekipleri Ziyaretle Başladı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yeni haftaya belediyenin kademe binasında görev yapan ekiplerini ziyaret ederek başladı.

Ekiplerle hasbihal eden Cabbar Başkan kısa bir bilgilendirme konuşması yaparak “Hemşerilerimizin bizleri sorumlu seçtiği bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmak zorundayız. İnşallah belirlediğimiz hizmet ajandasına harfiyen uyarak, Develimize hizmet edeceğiz. Belediyemizin hizmetlerinin hemşerilerimize ulaşmasında kademe binamızda çalışan bütün ekiplerimiz çok önem arz etmektedir. İnşallah bu önemin farkında olarak sizlerle ve belediyemizin bütün ekipleriyle özverili bir şekilde hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” açıklamalarında bulundu. Cabbar Başkan daha sonra birim müdürleri ve yetkilileri ile istişarelerde bulundu.

15 Nisan 2019 - 631 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr