Cabbar Başkan ve Başkan Turan'dan Ankara Çıkarması

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ile birlikte Develi’deki yürütülecek projeler hakkında istişarelerde bulunmak için Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşerimiz Mustafa Aksu, Kayseri Milletvekilimiz ve Ekonomi Eski Bakanı Mustafa Elitaş, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı hemşerimiz Ahmet Sami Kulakoğlu’nu ziyaret ederek istişarelerde bulunan Cabbar Başkan “Develimize yapılacak her hizmet için kendimizi sorumlu hissettiğimiz için yeni yapılan devlet hastanemizden, Başköy yolumuzun genişlemesine; cezaevi projesinden, yeni emniyet binası ve Sindehöyük Mahallemizdeki mera sorununa kadar birçok yatırım ve proje hakkında bilgilendirmede ve istişarelerde bulunmak için yoğun mesai harcadık. Hamdolsun gittiğimiz hiçbir yerden elimiz boş dönmedik. Develimizin sorunlarını bildirmek ve Develimize yapılacak projelerin takibini yapmak adına Ankara ile her daim istişare halinde olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

12 Temmuz 2019 - 57 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr