Cabbar Başkan Öğretmenlerin Gününü Çiçek Göndererek Kutladı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Develi merkezindeki bütün okullara çiçek gönderdi.

24 Kasım Öğretmenlerin Günlerini tebrik etmek için çiçek gönderen Cabbar Başkan, “Belediye olarak eğitimden gelecek ricaları emir telakki ettiklerini ve en önemli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu” belirterek “Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Her meslek önemli ve değerlidir fakat insan yetiştirmek gibi bir görevi yerine getiren öğretmenlerimiz baş tacıdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle üzerimde emeği olan öğretmenlerim başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Develi’de görev yapan öğretmenlerde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a bu nazik hediyeden dolayı teşekkürlerini iletti.

25 Kasım 2019 - 51 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr