Cabbar Başkan İtfaiye Haftasını Kutladı

İtfaiyecilik Haftası münasebetiyle, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Develi Şehit Yaşar Tuncer Grup Amirliği’ni ziyaret ederek, personelin İtfaiye Haftasını kutladı.

Cabbar Başkan itfaiyeciliğin köklü ve önemli bir meslek olduğuna dikkat çekerek “İtfaiyecilik Türkiye’de çok eski bir teşkilat ve bu sene 305.’inci yılını kutluyoruz. Gerçekten zor olan mesleklerden bir tanesi. İnsanlara; yangın kaza gibi zor anlarında hizmet götürülmesi çok önemli. İtfaiyecilik, zor ve meşakkatli bir görev olduğu gibi kaza riski de çok olan bir görev. Allah bu görevlerde sizlere kolaylıklar versin. Kazasız belasız görevlerinizi en şekilde tamamlamayı nasip etsin Bu vesileyle tekrar İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 305. yıldönümünü kutluyor, her türlü yangın, felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye personeline de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Cabbar Başkan konuşmasının ardından itfaiye erleri ile sohbet edip, itfaiye personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

27 Eylül 2019 - 86 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr