Cabbar Başkan Doğadaki Hayvanlar İçin Yiyecek Dağıttı

Dün geceden itibaren Develi’nin beyaza bürünmesinden dolayı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar belediye ekipleriyle birlikte hayvanların yiyeceksiz kalmaması için Develi çevre yolu güzergahında köpek maması, ekmek ve buğday dağıttı.

Hz. Ömer’in “Dağlara buğdaylar serpin. 'Müslüman ülkede kuşlar aç demesinler” sözünün kendilerine şiar olduğunu belirten Cabbar Başkan “Doğada yaşayan kurt, köpek, kuş ne varsa ara ara gittiğimiz bölgelerde aracımızda bulunan ekmek, buğday ne varsa doğanın devamlılığı için doğaya bırakıyoruz. Hayvanların yiyeceğe erişiminin kısıtlandığı bu hava koşullarında hayvanlar için ilçemizin farklı noktalarına yiyecek bıraktık. Uygulamamız kış ayı boyunca devam edecektir” dedi.

31 Ocak 2020 - 127 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr