Haberler

Cabbar Başkan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin Kadın ve Gençlik Merkezinde yaptıkları 2019 yılı değerlendirme toplantısına katıldı. 2019 yılının değerlendirildiği ve 2020 yılında yapılacakların istişare edildiği toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Cabbar Başkan “Geçimini büyük oranda hayvancılıktan sağlayan İlçemizde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğimiz faaliyete başladığı günde itibaren Develimize çok önemli katma değer sağlamıştır. 2020 yılında yapacakları çalışmalarında da birliğimize başarılar diliyorum. Develi Belediyesi olarak her daim destekçileri olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

11 Şubat 2020 - 114 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr