"Belma Belen'le Geziyoruz" Programının Develi Çekimleri Tamamlandı

Yapım, yönetmenlik ve sunuculuğunu deneyimli gazeteci Belma Belen’in yaptığı Beyaz TV’de yayınlanan “Belma Belen’le Geziyoruz” programı Develi’deki çekimlerini tamamladı.

Develi’nin tarihi, turistik yerlerinin çekimini yapan ve Develi lezzetlerinin tanıtımının yapıldığı programın bazı çekimlerine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da bizzat eşlik etti. Develi’nin tanıtımına katkı sağlayacak çekimlerin başarıyla tamamlanmasında Cabbar Başkana ve belediye ekiplerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Belen, Develi’nin birçok şehirden daha fazla tarihi ve turistik mirasa sahip olmasından dolayı şaşkınlığını belirterek Develi’de olmaktan ve dolu dolu bir program hazırlanmasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çekimlerin 2 ve 9 Şubat tarihleri arasında iki ayrı program halinde yayınlanacağı belirtildi.

24 Ocak 2020 - 701 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr