Bayram Öncesi Ekiplerden Türbe Temizliği

Özellikle Ramazan Ayında cami temizliklerine hız veren Develi Belediyesi ekipleri, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesinde türbe temizliklerini de tamamladılar. Ata toprağı Yukarı Develi Mahallesinde bulunan Dev Ali, Seyid İmadettin Muhammed ve Seydi Şerif Türbelerinin iç ve dış temizliğinin tamamlandığını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Anadolu’da olduğu gibi Develimizde de mübarek günlerde ve bayram öncesindeki arefe günlerinde kabirlerimiz ziyaret edilerek ahirete intikal eden geçmişlerimizle bayramlaşılır. Bizden önce burayı Müslüman Türk yurdu haline getiren atalarımızın, Allah dostlarının türbelerini temizleyerek hemşerilerimizin ziyaretine uygun hale getirdik” açıklamalarında bulundu.

31 Mayıs 2019 - 120 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr