Başkan Mehmet Cabbar'dan Develi'nin Güllerine İftar

Başkan Cabbar'dan Develi'nin Güllerine İftar

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan, Başkan Yardımcısı Mustafa Temur ve Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin Taşar ile birlikte tarihi Elbiz Parkında Develi’nin sevilen yüzleri ile iftarda bir araya geldi.

İftar sofrasında hoş muhabbet ederek gönüllerini alan ve onların isteklerini dinleyen Başkan Cabbar “Mübarek Ramazan ayında Develimizin gülleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Onlar bütün Develi’nin evlatlarıdır. Onların gönüllerini almak, onlarla hoş muhabbet etmek onların hayata daha fazla tutunmasını sağlamaktadır. Bizler de bu duyarlılıkla sadece Ramazan ayında değil her daim onlarla ilgilenmemiz gerektiğinin farkındayız. Bu vesile ile mübarek Ramazan ayının kardeşlerimiz başta olmak üzere Develimize ve tüm ümmet coğrafyamıza hayırlar ve bereketler getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

20 Mayıs 2019 - 700 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr