Başkan Cabbar Sıcak Asfalt Yol Çalışmalarını Denetledi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Elbiz Caddesinde devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarını denetledi.

Develi Belediyesi’nin, doğalgaz ve alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olmuş yollarda sıcak asfalt çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Cabbar; “İlçemizdeki ulaşım açısından büyük önem taşıyan ve yapımı tamamlandıktan sonra vermiş olduğumuz sözlerin bir yenisi daha tutmanın sevinci ve haklı gururunu yaşıyoruz. Develi İlçemize Doğalgaz gibi büyük bir yatırımın gelmesiyle Develi’nin yollarında adeta bir ameliyat gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz andan itibaren her sene kendi rekorlarımızı yenileyerek toplam 174 bin ton gibi bir rakamla belediye tarihinin en büyük sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdik. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

23 Kasım 2018 - 323 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr