Başkan Cabbar Mezbahaneyi Ziyaret Etti

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, bayram namazını Merkez Çarşı camiinde Develi halkıyla birlikte kıldı. Bayram namazı sonrası Hemşehrilerimiz ile bayramlaşan Başkan Cabbar Bayramlaşma sonrası Develi Mezbahanesini ziyaret ederek kurban kesimi için sıra bekleyen vatandaşlarla ve mezbahane personeli ile bir araya gelerek hasbıhal etti.

Develi Belediyesinin kurban kesimi için sıra bekleyen hemşehrilerimize sıcak çay ve pasta ikramında bulunduklarını belirten Başkan Cabbar “Kurban bayramı için hazırlamış olduğumuz planlamaya göre hareket ediyoruz Develi’de kurban kesimi sırasında herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden ekiplerimiz ile birlikte müdahale etmek için hazır kıta bekliyoruz. Kurban kesimi için belirlemiş olduğumuz kurban kesim alanlarında ekiplerimiz temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Cenab-ı Allah yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini niyaz ediyorum” dedi.

11 Ağustos 2019 - 89 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr