Başkan Cabbar’dan Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü Kutladı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Develideki merkez ve kırsalda bulunan bütün okullara çiçek gönderdi.

24 Kasım Öğretmenlerin Günlerini tebrik etmek için çiçek gönderen Başkan Cabbar, Belediye olarak eğitimden gelecek ricaları emir telakki ettiklerini ve en önemli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu belirterek “Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Her meslek önemli ve değerlidir fakat insan yetiştirmek gibi bir görevi yerine getiren öğretmenlerimiz baş tacıdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle üzerimde emeği olan öğretmenlerim başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Develi’de görev yapan öğretmenlerde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a bu nazik hediyeden dolayı teşekkürlerini iletti. Develi’de eğitim kalitesinin günden güne daha da arttığını belirten Develi Milli Eğitim Müdürü Toprak, “Eğitim kurumlarımız başta olmak üzere her türlü eğitimle ilgili projede elini taşın altına koyarak sorumluluk alan Belediye Başkanımıza hem bu nazik ve anlamlı hediyelerden hem de şimdiye kadar gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

23 Kasım 2018 - 463 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr