Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Develi Belediyesi son meclis toplantısı olan Aralık Ayı meclis toplantısını Başkan Cabbar öncülüğünde gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde Başkan Cabbar, Meclis Üyelerinden Mehmet Tuna, Şükrü Kalkanlı ve Hacı İbrahim Özkan’a geçen öğretmenler günü münasebetiyle hediye takdim ederek günlerini tebrik etti. Başkan Cabbar “Emekli de olsanız sizler bizim öğretmenlerimiz olduğunuz için sizleri unutmadık. Çünkü öğretmenlik en zor ve en kutsal meslektir” dedi. Yılın son ayı olması münasebetiyle Başkan Cabbar Develi Belediyesinin son bir yıllık hizmetlerini slaytlar eşliğinde sundu. Tüm birimlerin çalışmalarının ayrı ayrı sunulduğu toplantıda Başkan Cabbar ayrıca 2016 yılındaki projelerden de teferruatlıca bahsetti. Develi'yle ilgili kararların müzakere edildiği toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonunun raporları ile İmar konuları görüşüldü.

Alınan meclis kararları Develi Belediyesinin resmi web sitesinde paylaşılmaktadır.

7 Aralık 2015 - 1201 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr