AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'den Develi'ye Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir’le birlikte Develi’yi ziyaret etti.

Öncelikle AK Parti İlçe binasını ziyaret eden Milletvekili Tamer’i Belediye iş merkezi önünde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ilçe teşkilatı karşıladı. Develi’nin hizmetlerin en güzelini hak ettiğini belirten Milletvekili Tamer “Seyrani’nin torunları olan Develililerimiz, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle her zaman bizim yüzümüzü ak etmiştir. İnşallah bizler sizlere hizmet etmek, sizlerin sıkıntılarını gidermek adına Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’la ve Osman Turan Başkanımla sık sık görüşüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Develimiz, Kayserimiz ve ülkemiz için gayret göstermeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. Ankara’ya yaptığı ziyaretlerde AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in dost ve babacan tavrıyla karşılaştıklarını belirten Cabbar Başkan “Vekilimiz her zaman Develi’mizin sorunlarıyla yakından ilgilenmiştir. Vekilimizi Develimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Kendisine şahsım ve dava arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” dedi. AK Parti İlçe Teşkilat Binasındaki toplantının ardından Cumhuriyet Caddesi esnafları ziyaret ederek hasbihalde bulunan Milletvekili Tamer daha sonra Develi Belediyesi hizmet binasında Cabbar Başkan, meclis üyeleri ve birim müdürleriyle hasbihal etti. Sağlık Ocağında aile hekimi olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde vefaat eden doktor Salih Can’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Tamer daha sonra Cabbar Başkan ve ilçe teşkilatı ile birlikte Cuma namazını kılmak için Çarşı Camiine geçti. Cuma namazının ardından hemşerilerimizden Suna Türk ve Zehra Doğan’ın cenaze namazlarını kılan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ilçemizden ayrıldı.

10 Ocak 2020 - 179 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr