Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanından Başkan Cabbar a Ziyaret

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanından Başkan Cabbar’a Ziyaret

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ile Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ak Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan, Kadın Kolları Başkanı Elif İslamoğlu ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Cabbar “ Partimizin kuruluşundan itibaren başlayan süreçte, sizleri her zaman yanımızda hissettik. Sizin gücünüzü yanımıza almak sureti ile gücümüze güç kattık. Kadınlarımızın toplum ve siyasetteki yeri ve Ak Parti'nin kadınlara vermiş olduğu önemi ve yeri tartışılmaz bir gerçektir. Bu önem çerçevesinde kadınlarımızın teşkilatımıza sağlamış olduğu katkı çok büyük. Siyasi başarılarımızın en büyük mimarlarından birisi de sizlersiniz Sizleri gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin “Develi Kadın Kolları Başkanımız ve Kadın Kollarının yönetimdeki arkadaşlarımız ile her seçimde olduğu gibi bu seçimde özverili çalışmalar gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda üzerimize düşen görevleri layıkla yaptığımıza inanıyorum. Develi Belediye Başkanımıza görevinde başarılar dilerim ”dedi.

19 Nisan 2019 - 618 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr