Haberler

Ahmed İslamoğlu Anadolu İmamhatip Lisesinden TSK Güçlendirme Vakfına Yardım Kermesi

Kahraman Mehmetçiğimizin Fırat’ın doğusunda yürüttüğü Barış Pınar Harekatına destek vermek için Ahmed İslamoğlu Anadolu İmamhatip Lisesi okul bahçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme vakfına yardım kermesi düzenledi.

Fetih Suresinin okunmasıyla başlayan programda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Kaymakamı Murat Duru gençlerin bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek “Herşeyini ordusuyla paylaşarak Mehmetçiğine destek olan bu ruhla bizler her daim muzaffer oluruz” mesajını verdiler. Öğrencilerin velileriyle birlikte el emeği alın teri hazırladıkları yiyecekleri satın alarak okul bahçesinde öğrencilerle birlikte yiyip destek veren protokol, böylesi bir etkinlik düzenledikleri için okul iradesini, öğretmenleri, öğrenci velilerini ve öğrencileri tebrik ettiler.

14 Ekim 2019 - 89 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr