2018 Mali Yılı Kesin Hesap Cetveli Onaylandı

Develi Belediyesi, 2018 Mali yılı kesin hesap cetvelinin görüşülmesi için meclis toplantısı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın öncülüğünde ve meclis üyelerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Başkan Cabbar toplantı sonrasında "Aldığımız ve alacağımız bütün kararları Yüce Mevla'nın hayırlara tebdil etmesini diliyor, sizlerle beraber Develimiz için en güzelini bulma yolunda girdiğimiz bu mücadelede başarılar diliyor, bütün meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diyerek toplantıyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar mayıs ayının 2. haftası Pazar gününe denk gelen meclis üyesi Annelere Develi Belediyesi olarak Anneler Günü için hediye takdim etti. Başkan Cabbar “İyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizdir. Meclis üyelerimiz içerisinde annesi vefat eden varsa Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta da olan annelerimize de mutlu, huzurlu ve sağlıklı ömürler diliyorum ”dedi.

2018 mali yılı için toplanan Develi Belediyesi meclis üyeleri mali yılın hesap cetvelini onayladı.

10 Mayıs 2019 - 662 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr