15 Temmuz Anısına Merkez Çarşı Camiinde Mevlit Okunup Dualar Edildi

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak ilan edilen günde milli birliğin ve o destansı gecenin unutulmaması için şehit mezarlarına giderek Fatihalar okuyup dualar eden İlçe Protokolü daha sonra Merkez Çarşı Camiinde 15 Temmuz şehitleri için okunan mevlidi şerif programına katıldılar.

İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak’ın vaaz verdiği Mevlit sonrasında Develi Belediyesi ekipleri cemaate lokum ikramında bulundu. “15 Temmuz bu aziz milletin yazdığı en son destandır” diyen Cabbar Başkan “İstiklalimize ve istikbalimize kast edenleri tarih boyunca her zaman tarihe gömmesini bilmiş aziz milletimiz hiçbir zaman kandan beslenen emperyalistlere ve onların yerli işbirlikçilerine fırsat vermeyecektir. 15 Temmuz’da şehit düşmüş tüm kardeşlerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha hayırla yad ediyor, gazilerimize de Allah’tan şifalar diliyorum. 15 Temmuz destanını unutmamak ve unutturmamak adına bu akşam saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanında yapacağımız programa tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

15 Temmuz 2019 - 57 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr