Yukarı Develi Yolunun Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Develi Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Yukarı Develi Mahallesi yolunun asfaltlanmasıyla start verdi.

Yukarı Develi Mahallesi girişinden Cumhuriyet Caddesine kadar olan yolun sıcak asfalt çalışmalarını Başkan Yardımcısı Mustafa Temur, Meclis üyeleri Bayram Sabah ve Hadi Türkmen’le yerinde inceleyerek bilgiler alan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Yukarı Develi Mahallemiz bizim ata toprağımız. Bayramdan önce bitirilmesini planladığımız yolumuz Bayram vesilesiyle ziyaretçilerinin kullanımına hazır hale getireceğiz. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah bayramdan sonra da 50 bin tonluk sıcak asfalt çalışmalarımızı devam ettirip, sıcak asfalt atılmamış hiçbir yolumuzu bırakmayacağız. Yapılan çalışmaların kazasız belasız tamamlanmasını, mahallemize ve Develimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

11 Haziran 2018 - 217 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019