Web sitemiz yenilendi...

Develi Belediyesi olarak temel amacımız; vatandaşlarımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır. Bu vizyon doğrultusunda, tüm vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek, vatandaşlarımızın belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonksiyonel olarak yepyeni bir görünüme kavuşturarak daha işlevsel ve aranılan bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla, güncel trendlere uygun olarak web sitemizi yenilemiş bulunmaktayız. Ayrıca vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, web sitemizde Şehir Kameraları başlığı altında Develi ve Erciyes’ten canlı yayın yapılmaktadır.

Yenilenen web sitemizin ardından IOS ve Android işletim sistemlerinde çalışan Develi Belediyesi mobil uygulaması da kısa sürede hizmete sunulacaktır.

3 Ocak 2019 - 101 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019