Türkiye Diyanet Vakfından Başkan Cabbar'a Teşekkür Plaketi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret eden İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak, Türkiye Diyanet Vakfına, Cami ve Kuran Kurslarına göstermiş olduğu desteklerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın teşekkür plaketini Başkan Cabbar’a takdim etti.

Türkiye Diyanet Vakfının nezaketini gösteren plaketten dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Cabbar “Develi Belediyesi olarak milletimize hizmet esasıyla çalışan resmi kurum ve kuruluşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek vermekteyiz ve vermeye de devam edeceğiz. Fakat Cami ve Kuran Kurslarımızı milletimizin manevi gelişimi için gayret gösterdiği için ayrıca önemsiyoruz. İnşallah bütün kurum ve kuruluşlarımızdaki bu dayanışma ve kardeşlik ruhu ile Develimiz ve ülkemiz daha güzel hizmetlere kavuşacaklardır” dedi.

17 Mayıs 2018 - 192 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019