Tekir Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Öncesinde Yukarı Develi yolunda ve M. Asım Köksal Mahallesi Paksoy Caddesinde, M. Akif Ersoy Mahallesinde ve Harman Mahallesindeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler çalışmalarına İlçe trafiği için hayati önem taşıyan Tekir Caddesinden devam ediyor.

Kayseri’den gelenler için İlçe trafiğinin rahatlaması anlamında hayati bir önem taşıdığını belirten Başkan Cabbar “Alt yapı çalışmaları tamamlanmış cadde ve mahallelerimizdeki sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 50 bin tonluk rekor bir asfalt ihalesiyle Develimiz ’de asfaltlanmamış hiçbir caddemiz ve mahallemiz kalmayacak” dedi. Cadde esnafının büyük memnuniyetini kazanan çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak İlçe trafiğine açılacak.

9 Temmuz 2018 - 221 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019