Haberler

Otizm Farkındalığı İçin Dev Ali Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Başkan Cabbar'a Ziyaret

Dev Ali Anadolu Lisesinden bir grup öğrenci “Otizm Farkındalığı” adındaki TÜBİTAK projesinin hazırlığı kapsamında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek bilgiler aldı.

Proje kapsamında hazırlanan soruları cevaplandıran Başkan Cabbar Develi Belediyesi’nin engellilere yönelik hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Yukarı Develi Mahallesinde temeli atılan ve Türkiye genelinde 21.si Develi’ye yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezinin Develi’deki engelliler için büyük bir imkan olduğunu belirten Başkan Cabbar “Develimiz yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Yeni Devlet Hastanesi ile Develimizin çehresi değişecek ve Develimiz bir huzur kenti olacaktır” dedi. Öğrenciler verdiği bilgilerden dolayı Başkan Cabbar’a teşekkürlerini ileterek 30 Mayıs Günü Dev Ali Anadolu Lisesinde Otizm Farkındalık Gününde bu bilgileri diğer öğrencilerle paylaşacaklarını belirtti.

15 Mayıs 2018 - 239 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019