Geleneksel Ramazan Tırı Sindelhöyük Mahallesindeydi

Develi Belediyesinin girişimleri ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla Ramazan gecelerine güzellik katan gezici tır Cumhuriyet Meydanından sonra Sindelhöyük Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Ramazan için özel olarak hazırlanan Ramazan Sindelhöyük Mahallesi sakinlerinin katılımı yoğun oldu. Kuran tilavetiyle başlayan programda mehter takımının konseri ve birçok etkinlik yapıldı. Çocuklarıyla birlikte gösterileri izleyen aileler illüzyon, Hacivat-Karagöz, gösterileriyle keyif dolu anlar yaşadılar. Türk Tasavvuf Müziği dinletisiyle birlikte sema gösterilerinin de sergilendiği programın son kısmında çocuklar için bilgi yarışması yapılıp hediyeler de verildi. Program sonrasında mahalle sakinleri programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletirken programın sonunda Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü de Türk Bayrağı hediye etti.

14 Haziran 2018 - 150 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019