Develi'de Lale Mevsimi Başladı
       Develi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Develideki kavşaklar ve meydandaki yeşil alanda 10 bin lale ekimi çalışmasını başlatmasının ardından Develi’de şehrin yeşil alanlarına ve ana arterlere dikilen binlerce lalenin açmasıyla şehirde lale mevsimi yaşanmaya başladı.
       Develi Belediyesi tarafından şehrin farklı yerlerine dikilen lale bitkilerinin açmaya başlamasıyla Develi’de bahar güzellikleri yaşanmaya başladı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi’de her yıl bahar aylarında açan lalelerin İlçemiz ’de insanlara huzur verdiğini ve şehri rengârenk görüntülerin sardığını söyledi. Başkan Cabbar, şehir merkezi başta olmak üzere şehrin girişlerinde, yeşil alanlarda ve ana arterlerde binlerce lale ve soğanlı bitki bulunduğunu dile getirdi. Her mevsim açan çiçekler ve yeşil alan düzenlemeleriyle çiçek gibi bir Develi hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.
13 Nisan 2018 - 289 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr