Develi Müftülüğü Bayan Gençlik Koordinatörlüğünden Mehmetçik'e Destek

Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu gençlik faaliyetleri çerçevesinde, Develi Müftülüğü Bayan Gençlik Koordinatörlüğü tarafından vatan için görev yapan askerlerimize verilmek üzere atkı ve bere örme faaliyeti yapılmıştır. Heyecanla ve ilmek ilmek örülen atkı ve berelerin örüldüğü kampanyada ayrıca “Vatan Sağolsun” isimli kompozisyon yarışması da düzenlendi.

Kompozisyon yarışmasında Amine Feryal Şeker birinci, Zeliha Develioğlu ikinci ve Aslıhan Çobanoğlu üçüncü olmuştur. Dereceye girenlerin kompozisyonlarını okuduğu programda daha sonra söz alan İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak “Böylesi anlamlı bir günün hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kahraman ordumuza muzafferiyetler diliyorum” dedi. Programın son konuşmasını ise Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptı. El emeği göz nuru hazırlanan atkı ve berelerin manevi açıdan büyük bir motivasyon olduğunu belirten Başkan Cabbar “Türk kadını tarihin her döneminde özellikle de savaş anında erkeğinin yanında dik durarak ona omuz vererek hayati bir rol üstlenmiştir. İşte bugün de burada bu dayanışmaya şahitlik etmekteyiz. Böylesi anlamlı bir programı düzenleyen müftülüğümüzü ve emeklerini esirgemeyen hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

7 Şubat 2018 - 405 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019