Haberler

Develi Belediyesi ve Verenel Derneği'nin Yardım Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Develi Belediyesi ile Verenel Derneği Develi Temsilciliği’nin ortaklaşa yürüttüğü yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

“Halka Hizmet Hakka Hizmet” sloganıyla yola çıkarak Develi’nin en ücra köşelerine ulaşarak, insanımızın derdi ile dertlenip, problemlerine çözüm bulmak için gayret gösteren belediye ekipleri ve dernek üyeleri 2018 yılı içerisinde toplamda 150 aileye ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulundu. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Verenel Derneği Develi Temsilcisi Mehmet Aslan ortak bir çağrı yaparak “Ekiplerimiz gece-gündüz, kış-yaz demeden ihtiyaç sahiplerini sağlıklı bir şekilde tespit edip gerekli yardımları titizlikle yürütmektedir. Bu yardımların daha seri ve kaliteli ulaştırılması için her bir hemşerimizin desteğine ihtiyaç vardır” diyerek bu yardım kervanına herkesi davet etti.

7 Şubat 2018 - 395 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019