Başkan Cabbar'dan Salıpazarı ve Marketlerde Fiyat Denetimi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ürünlerde fiyat farkları varsa bunları hemen belediye zabıtalarına iletin. Belediye başkanlarımıza da sesleniyorum. Zabıtalarınızı hassas olmaya teşvik edin” sözleri üzerine bu gün Salı Pazar ve marketlerde zabıta ekipleriyle bizzat denetimde bulundu.

Döviz kurunun yükselmesini fırsat bilerek yerli üründe fırsatçılık yapan market ve pazarcıların önüne geçmek için zabıtalarla birlikte market ve pazar esnafına denetim yapan Başkan Cabbar ayrıca tezgâhta etiketleri olmayan pazarcı esnaflarını da uyardı. “Belediye olarak bu zor dönemde vatandaşlarımızın çıkarını korumak için zabıta ekiplerimizle denetimlerini aralıksız sürdüreceğiz” diyen Başkan Cabbar Pazar esnafıyla da hasbihalde bulundu.

9 Ekim 2018 - 159 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019