Başkan Cabbar'dan İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan’la birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Celalettin Ekinci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Develi’deki eğitim faaliyetleri hakkında bilgilerin verildiği toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’ye Develi’nin eğitim alanındaki isteklerinden oluşan talep dosyası da iletildi. Develi Belediyesi’nin eğitim faaliyetleriyle yakından ilgilenmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Ekinci, Develi’yi yakından takip ettiğini belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Develi’ye en kısa zamanda ziyaret edeceğini belirtti.

9 Temmuz 2018 - 145 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019