Başkan Cabbar'dan AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan'a Hayırlı Olsun Mesajı

AK Parti İl ve İlçe Başkanlığımızda yapılan istişareler sonrası Develimizin sevilen hayırsever iş adamlarından Osman Turan ağabeyimize AK Parti İlçe Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana değişik kademelerde görev almış, liyakatı ve dürüstlüğü ile örnek gösterilen bir kardeşimiz olan Osman Turan’ın yeni görevinde başarılı olacağına dair inancım tamdır.

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, Develimizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışacağız. AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan’a görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Hayır yarışı olan bu davada bayrağı daha da yukarı çıkaracak olan Osman Turan ağabeyimizin İlçe Başkanlığının Develimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Mehmet CABBAR

10 Ekim 2018 - 184 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019